Konsulter för förändring i komplexitet

Delar du vår passion?

Vi vill att fler ska vara med och utveckla framtidens organisationer tillsammans med oss och våra kunder. Varje ny kollega bidrar samtidigt med nya perspektiv, andra erfarenheter och unika förmågor som gör att vårt företag som helhet blir starkare.

För oss är du som person viktig – att dina värderingar, förhållningssätt och ambitioner kan möta våra. På Sonder trivs och utvecklas du som bäst om du är beredd att ta ansvar för både din egen och företagets utveckling, och om du tycker att varje uppdrag, situation och människa du möter är värd din uppmärksamhet och förståelse.

Men hur mycket vi än delar samma syfte och gillar varandra, så krävs också att du har relevant konsulterfarenhet och kompetenser som kan komma till nytta hos våra kunder. Som konsulter stöttar vi våra kunder att driva transformation på flera nivåer och i olika roller. Vi är rådgivare till ledningsgrupper, hjälper till att organisera och planera förändringsprocesser, stödjer förändringsinitiativ i verksamheten och coachar både team och roller. Läs gärna mer om hur vi jobbar tillsammans med våra kunder under Tjänster.

Jobbar du som konsult idag?

Vill du vara med och stödja fler företag i deras utveckling för att bättre kunna möta en komplex värld? Vi på Sonder vill alltid möta människor som delar vår passion och kan bidra till vårt syfte.  Skicka ett mail till rekrytering@sonder.se där du berättar vad som driver dig och hur du kan bidra till att utveckla våra kunders organisationer. Bifoga ditt CV.

 

Internship och praktik

ÄR DU FRAMTIDENS KONSULT?

Varje höst tar vi på Sonder emot en praktikant som är i slutet av sina studier och som vill pröva på konsultyrket genom ett internship. Tillsammans hittar vi ett upplägg som går ut på att du som praktikant får en inblick i konsultyrket, våra tjänster och hur vi arbetar tillsammans med våra kunder. Dessutom identifierar vi ett utvecklingsprojekt som vi skulle behöva hjälp med. Projektet driver du själv och tar den hjälp du behöver av oss andra på Sonder. Möjligheten att få ett erbjudande om att bli en del av Sonder som managementkonsult efter examen är mycket god.

Låter detta intressant?

Skicka ditt CV med ett mail där du beskriver varför du skulle vilja genomföra ett internship hos oss på Sonder. Exakt tidperiod och eventuell ersättning pratar vi tillsammans om i intervjuer.

Har du några frågor? Ta kontakt med vårt rekryteringsteam på rekrytering@sonder.se.

 

 

 

Sonder inspiration

Hör gärna av dig