Konsulter för framtidens organisationer

Delar du vår passion?

Vi vill att fler ska vara med och utveckla framtidens organisationer tillsammans med oss och våra kunder. Varje ny kollega bidrar samtidigt med nya perspektiv, andra erfarenheter och unika förmågor som gör att vårt företag som helhet blir starkare.

För oss är du som person viktig – att dina värderingar, förhållningssätt och ambitioner kan möta våra. På Sonder trivs och utvecklas du som bäst om du är beredd att ta ansvar för både din egen och företagets utveckling, och om du tycker att varje uppdrag, situation och människa du möter är värd din uppmärksamhet och förståelse.

Men hur mycket vi än delar samma syfte och gillar varandra, så krävs att du har relevant konsulterfarenhet och kompetenser som kan komma till nytta i våra kunduppdrag. Läs gärna mer om hur vi jobbar tillsammans med våra kunder under Tjänster.

Jobbar du som konsult idag?

Vill du vara med och utveckla framtidens organisationer? Vi på Sonder vill alltid möta människor som delar vår passion och kan bidra till vårt syfte.  Skicka ett mail till rekrytering@sonder.se där du berättar vad som driver dig och hur du kan bidra till att utveckla våra kunders organisationer. Bifoga ditt CV.

På väg ut i arbetslivet?

Varje hösttermin tar vi emot en praktikant som i slutet av sina studier vill pröva på konsultyrket. Självklart är det lika viktigt att du också delar vår passion och är nyfiken hur man kan utveckla framtidens organisationer. Skicka ett mail till rekrytering@sonder.se.

Sonder inspiration

Hör gärna av dig