Sonderpodden 70 Förändring i komplexitet med Love Lönnroth och Hanna Melin

Hej och välkommen till Sonderpodden, en podd om framtidens organisationer och ledarskap.

Hanna Melin och jag, Love Lönnroth, hade i maj 2022 ett webbinarium om förändringsarbete som vi nu lägger ut som juli månads podd.

Vi samtalar kring de organisatoriska förmågorna som krävs för att en organisation ska bli mer förändringsbenägen. De mest använda modellerna för förändringsledning utgår typiskt från fem steg som ska genomföras i projektform. Men de modellerna är dåliga på att ta hänsyn till den kontext som gäller inom den organisation som förändringen ska genomföras i.

Vi pratar om behovet av att anpassa förändringsarbetet efter människorna, att jobba med hinderröjning och att göra förändringsarbetet hållbart genom att prioritera bättre.

Innan samtalet mellan Hanna och mig så vill jag tipsa om en utbildning som kommer i höst som Sonder gör i samarbete med Coach2Coach och som heter Transformation för en mer agil organisation. Det är en intensivutbildning som vänder sig till dig som arbetar strategiskt med förändringsledning och transformation inom organisationer. Om du anmäler dig innan 30 augusti så får du early bird rabatt på ordinarie pris som är 17 450 kr.

Den 23 augusti har vi ett frukostwebbinarium där vi berättar mer om utbildningen. Maila till mig på Love.Lonnroth@sonder.se om du vill få en inbjudan till det.

Nu till podden om förändring i komplexitet!

Den här podden finns även som inspelat webbinarium som du hittar på vår hemsida: https://info.sonder.se/webbinarium-f%C3%B6r%C3%A4ndring-video

Info om utbildningen Transformation för en mer agil organisation: https://coach2coach.se/events/transformation-for-en-mer-agil-organisation/

 

Hör gärna av dig