Sonderpodden 58 med Karin Hagren årets vinnare av Stora Ingenjörspriset i kategorin Ledarskap

https://soundcloud.com/sonderab/58-med-prisbelonta-coachen-karin-hagren-om-agilt-ledarskap/s-c8hCzGWbHH1

 

Karin Hagren är årets vinnare av Stora Ingenjörspriset i kategorin Ledarskap. Karin är Agile Director hos spelutvecklaren King.com och har lång erfarenhet från Ericsson där hon var en av pionjärerna inom agila arbetssätt. Hon leder flera utvecklingsteam i Stockholm och i Barcelona.

 

Samtalet i podden handlar om Karins ledarskapsfilosofi och hur agilt ledarskap behöver hänga ihop med agil styrning och omfatta hela organisationen, inte enbart IT-utveckling.

Hjälp oss utveckla podden genom att delta i vår lyssnarundersökning på https://forms.gle/8QL9Kq4PGBAjd8eB8

Sätt gärna betyg på podden i Apple podcaster så hjälper du fler att upptäcka den.

 

Juryns motivering till priset:

Mottagaren av priset utövar ett ledarskap som visar vägen och möjligheter och är utforskande och sökande istället för dikterande och styrande. Vinnaren är en nyfiken ledare med stor erfarenhet av arbete i internationell kontext. Hon är både strukturerad och pragmatisk samtidigt som hon är en kulturbärare av rang. Vinnaren har skapat en miljö för aktivt lärande och visar stor öppenhet för förändring. Hon leder geografiskt utspridda personer och team, drar dagligen nytta av sin ingenjörsbakgrund och har fokus inställt på det agila arbetssättet. 

Hör gärna av dig