Vi på Sonder

Vi är ett passionerat gäng som verkligen vill utveckla framtidens organisationer. Och hjälpa våra kunder att göra livet lättare för sina kunder, och för sig själva. Många av våra kunder vittnar om ett stort engagemang och en vilja att förstå och möta dem där de är. Att vi är lyhörda inför de situationer vi ställs inför och de människor vi möter.

Teamet

Som personer är vi både lika och olika. Vi går alla igång på att lösa komplexa problem och utveckla organisationer med allt vad det innebär. Samtidigt har vi olika erfarenheter, personligheter och styrkor, och ser dem som en möjlighet att utveckla både oss själva och det vi jobbar med.

Vi har alla ett gemensamt förhållningssätt som våra kunder känner igen och som karaktäriserar vårt sätt att ta oss an uppdrag och samarbeten – vi kallar det The Sonder Way.

Vi är också ett gäng som gillar att ha roligt och vi har alltid nära till skratt, även när vi jobbar hårt och engagerat med komplexa utmaningar!

Våra medarbetare

För mig har Sonder den bästa kombinationen av meningsfulla uppdrag för några av samhällets viktigaste organisationer och riktigt vassa konsultkollegor.

– Mathias Öhman

Här finns tron på den enskilda individens förmåga och viljan att hela tiden skapa ett värde för såväl dig, som för dina kunder.

– Jenny Jeppsson

Genom Sonders principer om tillit och självledarskap, sätter jag själv mina mål. Det gör att utvecklingen är kontinuerlig vilket gör att jag ser mig fortsätta inom bolaget på lång sikt!

– Frida Lindgren

Att arbeta på Sonder är en perfekt blandning mellan utvecklande arbete i framkant av mitt yrkesmässiga intresse och det tillsammans med sköna individer med hjärtat på rätt ställe.

– Mikael Sandberg