Vi tror på ett nytt sätt att leda och organisera

OCH DEN IDÉN ÄR VÅR KOMPASS

Vi drivs av en passion för nya sätt att leda och organisera. Där förhållningssätt och strukturer omfamnar komplexiteten, istället för att bekämpa den. Organisationer som samverkar och engagerar mer än delar upp och begränsar. Som anpassas både ständigt och naturligt och som har förnyelse och innovation inbyggt i sitt DNA. 

I den passionen ligger också att både följa och bidra till den samlade och ständigt växande kunskapen bland forskare, ledare och alla andra som delar insikter om ett pågående paradigmskifte. Vi själva inspireras och lär både av all (idag så tillgänglig) kunskap, vårt eget självledarskap och våra kunders förändringsresor. Vi delar också med oss av våra erfarenheter och tankar i form av seminarier, webbinarier, guider, bloggar samt vår egen podd och YouTube-kanal.  

Håll dig uppdaterad med Sonder Insight

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du ta del av vår kunskap och våra idéer. Via nyhetsbrevet bjuder vi in till våra seminarier och webbinarier. Du får tips på bloggar, guider och poddavsnitt som kan inspirera dig i din roll och i din organisation. Sonder Insight kommer ut en gång i månaden och är ett kostnadsfritt nyhetsbrev med ett spännande innehåll om framtidens organisationer. 👇🏼

Anmäl din prenumeration idag!

Sagt om våra seminarier

Vad har våra deltagare uppskattat mest?

 

Hör gärna av dig