Blogg

Enkät om Framtidens organisationer

  Varför en enkät? Vi gillar att dela med oss av våra tankar och idéer och är samtidigt mycket nyfikna på hur du ser på /../

Skriven av
Datum
Kategori
Sonder

 

Varför en enkät?

Vi gillar att dela med oss av våra tankar och idéer och är samtidigt mycket nyfikna på hur du ser på framtidens organisationer. Vi tror att det händer något speciellt och tankeväckande när våra antaganden möts. Tillsammans kan vi fortsätta att utvecklas och med denna enkät som utgår från vårt whitepaper ”Ett nytt sätt att leda och organisera” vill vi pröva oss fram i sökandet efter nya insikter.

What’s in it for me?

Vi hoppas kunna väcka dina reflektioner om din organisations nuläge och vart ni är på väg. Och när vi har fått in tillräckligt många svar, skriver vi en summerande rapport om våra insikter kring era svar och de områden frågorna berör. Om du vill ta del av rapporten, skickar vi den gärna till dig. Glöm i så fall inte att skriva in din mailadress i formuläret efter att du tryckt på ”klar”.

[Webenkäten style=”landscape-image”]

Sonders idévärld

Sonder är ett idéburet företag som aktivt arbetar med att utveckla tankar och idéer om nya sätt att leda och organisera.

Kärnan i det idéburna är att som organisation kontinuerligt utforska, pröva och granska såväl nya som gamla idéer. Det är något som vi lägger mycket tid på. Likt många kreativa processer blir outputen ibland ingenting, ibland förkastar eller omprövar vi våra hypoteser och ibland blir resultatet riktigt bra.

Som en del i vår idéutveckling delar vi med oss av våra tankar och vår kunskap på flera olika sätt. Vi publicerar guider, blogginlägg och poddar samt håller seminarier och föreläsningar. Den huvudsakliga inspirationskällan för oss är såklart de uppdrag vi genomför tillsammans med våra kunder, men vi hämtar också inspiration från våra nätverk, forskning och böcker på området.

 

 

Läs mer

Nyfiken på oss?

När vi vill dela med oss av inspiration, spaningar och vad som händer hos oss gör vi det i Sonder Insight. Det vill du inte vara utan!