Blogg

Lär känna Sonders senaste tillskott Elias Molin

Elias är Sonders kunskapsslukare. Hans driv att ständigt lära sig mer har hjälpt honom att skapa goda resultat och relationer med sina kunder genom åren. /../

Skriven av
Datum
Kategori
Aktuellt

Elias är Sonders kunskapsslukare. Hans driv att ständigt lära sig mer har hjälpt honom att skapa goda resultat och relationer med sina kunder genom åren. Elias har full koll på bryggan mellan IT och verksamhet, och har därför djup kunskap och intresse för både teknik och människor – en superkraft som vi på Sonder är extremt glada att vi får nyttja och lära från!

Ta del av intervjun med Elias!

Vad gjorde du innan du kom till Sonder?

Jag har jobbat som konsult sedan min examen. Främst med digitala transformationer, IT-strategier och organisationsöversyner. Ett typiskt uppdrag var: ”vi har köpt in en ny grej men vet inte riktigt hur vi ska få till det”. Där kommer jag in – hur ser det ut systemmässigt? Hur organiserar vi oss? Förstår vi ens vad vi vill uppnå med det här systemet? Alltså mellanrumsfrågorna mellan IT och verksamhet.

Varför valde du Sonder?

Sonder har två styrkor som gör att de sticker ut. Det första är att vi är riktigt bra på komplexa och svåra frågor, att knåda och verkligen komma till botten med vad är det som är problemet. Det andra är att vi också har ett managementperspektiv där vi har full respekt för att det är svårt med digitalisering och IT men att vi ändå håller kvar vid att människan är i fokus. Att kunna gifta de två rimmar väldigt väl med hur jag vill jobba och med vad jag vill ge mina kunder.

Vad hoppas du kunna bidra med på Sonder?

På kort sikt hoppas jag kunna bredda och komplettera kompetensen. Jag kommer att jobba på samma sätt som jag har gjort innan då jag tycker att det funkar bra med hur vi jobbar på Sonder. Jag kommer att bidra med mina unika insikter, kunskaper och förmågor.

Vad kan våra kunder förvänta sig av dig?

Att jag är glad och ärlig. Jag tycker det är viktigt med dom små sakerna – ”håll disciplinen” brukar jag tjata lite om när det gäller möten, respekt för deadlines och sådana saker. Gör man de små sakerna rätt kan man hålla ordning på skutan även när de stora frågorna börjar bli lite jobbiga. Jag är öppen för att förhandla om de stora sakerna, men de små sakerna ska vara på plats om vi ska vara överens!

Tre snabba om dig!

  1. Jag gillar basket.
  2. Jag tycker om att jobba med coola saker.
  3. Jag gillar att prata om forskning och kunskap.

”Gör man de små sakerna rätt kan man hålla ordning på skutan även när de stora frågorna börjar bli lite jobbiga”

Vi på Sonder hälsar Elias varmt välkommen till teamet!

Läs mer

Nyfiken på oss?

När vi vill dela med oss av inspiration, spaningar och vad som händer hos oss gör vi det i Sonder Insight. Det vill du inte vara utan!