Blogg

Lär känna Sonders senaste tillskott Hanna Brandt

Hanna är Sonders nyrekrytering – men hon är inte ny på Sonder! Hanna gjorde sin praktik på Sonder våren 2022 där hon vässade sina kunskaper /../

Hanna Brandt
Skriven av
Datum
Kategori
Okategoriserad

Hanna är Sonders nyrekrytering – men hon är inte ny på Sonder! Hanna gjorde sin praktik på Sonder våren 2022 där hon vässade sina kunskaper inom bland annat verksamhetsutveckling och förändringsledning. Hanna kliver alltid in i rummet med ett leende på läpparna och har konsten att ställa rätt fråga vid rätt tidpunkt. En perfekt kombo av hjärta och hjärna!

Ta del av intervjun med Hanna nedan!

Vad gjorde du innan du kom till Sonder?

Jag studerade vid Umeå Universitet och tog examen från civilekonomprogrammet med inriktning Service Management i juni 2023.

Varför valde du Sonder?

Innan jag gjorde min praktik på Sonder gjorde jag en sökning bland flertalet bolag och blev nyfiken på Sonders förhållningssätt till sina kunder. Lösningarna anpassas efter kundens behov och får växa fram i samråd med kunden. Det är ett arbetssätt jag vill anamma när jag arbetar med mina kunder! Sedan är kollegorna på Sonder väldigt härliga också. Jag gillar att alla har en hunger efter att lära sig mer och lära av varandra.

”Jag vill alltid göra mitt bästa och prestera, men är lyhörd och eftertänksam på vägen. Lite gasen och bromsen på samma gång.”

Vad hoppas du kunna bidra med på Sonder?

Jag vill alltid göra mitt bästa och prestera, men är lyhörd och eftertänksam på vägen. Lite gasen och bromsen på samma gång. Min lyhördhet gör att jag kan anpassa lösningar efter behov. Jag är van att ha många bollar i luften och är duktig på att planera och memorera information, vilket jag tror kan vara nyttigt i min konsultroll. Jag vill kombinera lärandet jag får från mina kollegor med egna erfarenheter från arbetsliv och studier och göra en mix av det!

Vad kan våra kunder förvänta sig av dig?

Våra kunder kan förvänta sig högt engagemang och att jag är en stöttepelare och hjälpande hand som alltid gör sitt yttersta för att kunden ska bli nöjd i alla situationer.

Tre snabba om dig!

  1. Jag älskar bakelser och fikabröd. Både att testa nya konditorier och baka själv
  2. Jag har gröna fingrar och är uppvuxen bland blommor och grönsaker.
  3. Balett ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Vi på Sonder hälsar Hanna varmt välkommen tillbaka!

 

Nyfiken på oss?

När vi vill dela med oss av inspiration, spaningar och vad som händer hos oss gör vi det i Sonder Insight. Det vill du inte vara utan!