Blogg

Boktips! Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt

Om du orkar lyfta blicken en stund från den senaste nyhetsuppdateringen och nästa skypemöte, vill jag ge ett lästips som kan hjälpa din verksamhet att landa på fötterna efter pandemin. Min nya bok Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt, handlar om att bygga förändringsförmåga hos organisationer, team och individer. Och den förmågan behövs mer än någonsin i dessa dagar när ingenting är säkert förutom vetskapen om att allt i ett slag har förändrats.

Love Lönnroth
Skriven av
Datum
Kategori
Aktuellt

Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt, handlar om att bygga förändringsförmåga hos organisationer, team och individer. Och den förmågan behövs mer än någonsin i dessa dagar när ingenting är säkert förutom vetskapen om att allt i ett slag kan förändras.

Boken är skriven för dig som är chef, projektledare eller förändringsledare, som inser att det inte går att köra på i gamla hjulspår och behöver exemplen, förebilderna och verktygen för att bygga något genuint nytt. Den handlar om att utveckla ett kreativt och explorativt growth mindset inom en hel organisation för att verkligen klara av att genomföra förändringar, trots internpolitik, rädslor och statiska tankemodeller som håller oss fast i det gamla.

Här är några omdömen om Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt:

”Boken är en skattkista att ösa ur kring förändringsledning, självledarskap och meningsskapande” Mats Wallin, detaljhandelsprofil

”Årets säkraste bokinköp!” Anna Hellberg Wulfing, verksamhetsutvecklare HSB Stockholm

”Han bidrar med teoretisk förankring, praktiska exempel och ger tips och råd för att hållbart åstadkomma framgångsrik förändring.” Ewa Braf, Fil Dr – Ledarskapsutvecklare, coach och författare

Boken är publicerad av Sanoma utbildning och finns i bokhandeln.

 

Läs mer

Nyfiken på oss?

När vi vill dela med oss av inspiration, spaningar och vad som händer hos oss gör vi det i Sonder Insight. Det vill du inte vara utan!