Blogg

Har du upptäckt Sonderpodden?

Sonderpodden är en intervjupodd där vi intervjuar ledare och experter inom organisationsutveckling och ledarskap. I intervjuerna utforskar vi nyfiket frågor om hur organisationer påverkas av en tilltagande komplexitet och en hög förändringstakt.

Skriven av
Datum
Kategori
Sonder

Sonderpodden är en intervjupodd där vi intervjuar ledare och experter inom organisationsutveckling och ledarskap. I intervjuerna utforskar vi nyfiket frågor om hur organisationer påverkas av en tilltagande komplexitet och en hög förändringstakt. Vi ger utrymme för resonemang på djupet om ledarskapsfilosofi, organisationsutveckling och styrning.

Podden görs för dig som delar vår passion för ledarskap och organisationsutveckling och som söker svar på de stora utmaningar som organisationer står inför idag, till exempel digitalisering, medarbetarengagemang och förändringsledning. Podden är tillgänglig i din mobil att lyssna på när du har tid, till exempel på resor till och från jobbet, under joggingturen eller när du är ute med hunden.

Här är några tips på populära poddavsnitt

Avsnitt 1 om framtidens organisationer med Sofia Segerlund från Sonder 

Avsnitt 9 om värderingsbaserad styrning med Marie Froment från Sonder 

Avsnitt 13 om den självstyrande organisationen med Netlights VD Erik Ringertz 

Avsnitt 20 om hur organisationer påverkas av digitalisering med professor Stefan Fölster 

Avsnitt 21 om att bygga mänskliga organisationer med leanexperten Magnus Lord 

Avsnitt 26 om hur man kan införa agila arbetssätt med agilexperten Maria-Pia Thorén 

Prenumerera på podden i din podcastapp

Podden finns gratis tillgänglig i populära podcastappar som Apple Podcaster och Soundclouds app. Ett tips är att prenumerera på podden i din podcastapp så får du alltid de senaste avsnitten direkt till din telefon.

 

Läs mer

Nyfiken på oss?

När vi vill dela med oss av inspiration, spaningar och vad som händer hos oss gör vi det i Sonder Insight. Det vill du inte vara utan!