Blogg

Gör vårt test: Hur agil är din organisation?

Vi på Sonder har utvecklat ett test som tar reda på hur agil din organisation egentligen är. Testet gör du enkelt genom att värdera elva påståenden utifrån Sonder Transformation Canvas som tillsammans ger en helhetsbild av din organisation.

Skriven av
Datum
Kategori
Okategoriserad

Vi på Sonder har utvecklat ett test som tar reda på hur agil din organisation egentligen är.

Testet gör du enkelt genom att värdera elva påståenden utifrån Sonder Transformation Canvas som tillsammans ger en helhetsbild av din organisation. Du värderar till exempel hur ni ser på och utövar ledarskap, innovation, styrning och samspel.

Simsalabim, kort därefter får du resultatet i din mejlbox. Och inte nog med det, baserat på ditt resultat bjuder vi också på en analys av ert nuläge och ger våra rekommendationer och tips för er fortsatta utveckling.

Kanske är ni ”ganska agila” inom Förnyelse – dvs när ni inriktar och utvecklar företaget, ert erbjudande och er själva. Men har kommit ännu längre och är ”definitivt agila” i ert Värdeskapande – dvs hur ni agerar och interagerar för att skapa värde för kunderna. Samtidigt som det visar sig att ni ”inte är speciellt agila” när det kommer till Organisation – dvs hur ni ser på varandra och verkar tillsammans?

 Eller? Gör testet så får du svar!

 PS. Be några kollegor gör testet också, så ser du om ni delar uppfattning om hur agil er organisation egentligen är.

 

Nyfiken på oss?

När vi vill dela med oss av inspiration, spaningar och vad som händer hos oss gör vi det i Sonder Insight. Det vill du inte vara utan!