Blogg

Sonders webbinarier under april

Varmt välkommen att anmäla dig till april månads webbinarier. Vi kommer att prata om hur vi på olika sätt anpassar oss till en komplex värld. 

Skriven av
Datum
Kategori
Aktuellt

Under en serie av webbinarier i april pratar vi om hur vi på olika sätt anpassar oss till en komplex värld.

Agila Utvecklingsportföljer 

Välkommen att anmäla dig till vårt webbinarium, relevant oavsett om du tänker SAFe eller mer generellt agilt. Anders Nicolausson kommer att dela vår syn på agil utvecklingsstyrning och presentera några viktiga framgångsfaktorer, oavsett vilken specifik modell man utgår ifrån.

Läs mer och anmäl dig här till:

 

Transformation för en mer agil organisation

Hur transformerar man hela organisationssystemet för att möta en snabb och föränderlig värld? På webbinariet diskuterar Marie Froment behovet av förändring i både strukturer, synsätt och arbetssätt, och delar med sig av erfarenheter att driva agil transformation – på ett agilt sätt.

Läs mer och anmäl dig här till:

Var du anmäld till frukostseminariet fredagen den 24 april,  kommer du automatiskt få ett mejl med en länk till webbinariet samma tid. Vi hoppas få se dig där.

 

Att driva förändring i komplexitet 

På webbinariet beskriver Hanna Melin de utmaningar vi ofta möter, och ger exempel på angreppssätt och metoder där ägarskapet flyttas ut i organisationen och förändring och utveckling sker integrerat i verksamheten.

Läs mer och anmäl dig här till:

 

 

 

Läs mer

Nyfiken på oss?

När vi vill dela med oss av inspiration, spaningar och vad som händer hos oss gör vi det i Sonder Insight. Det vill du inte vara utan!