Blogg

Två favoriter i repris

Har du inte haft möjlighet att besöka våra uppskattade seminarier tidigare? Då har vi glädjen att kunna erbjuda ytterligare ett par seminarietillfällen under våren.

Skriven av
Datum
Kategori
Sonder

Har du inte haft möjlighet att besöka våra uppskattade seminarier tidigare? Då har vi glädjen att kunna erbjuda ytterligare ett par seminarietillfällen under våren.

Det finns ett begränsat antal platser till varje seminarium och det är först till kvarn som gäller.  Nedan kan du klicka dig vidare för mer information om Sonders seminarier och anmäla dig.

Ett nytt sätt att leda och organisera – Framtidens organisationer.
Fredagen den 5 april (frukostseminarium). Läs mer>>

Strategier i en oförutsägbar värld – säg adjö till den strategiska femårsplanen.
Fredagen den 10 maj (frukostseminarium). Läs mer>>

Samtliga seminarier äger rum i centrala Stockholm och är kostnadsfria. Tipsa gärna dina kollegor och vänner om dessa seminarier.

Hoppas vi ses – välkommen!

Vad uppskattade du särskilt med seminariet?

”Den prestiglösa tonen, det välformulerade budskapet.”

”Det var framåtblickande och lyfte nya tankar. Också intressant att ni själva applicerat detta i er egna organisation. Det gör det än mer trovärdigt. ”

”Jag uppskattade helheten. Ett varmt bemötande, trevlig atmosfär, intressanta och spännande resonemang vid borden. Innehållet i seminariet är talande och tydligt att förstå. Mycket bra helt enkelt! ”

Har du inte besökt våra tidigare seminarier rekommenderar vi att du laddar ner och läser vårt whitepaper ”Ett nytt sätt att leda och organisera.

Läs mer

Nyfiken på oss?

När vi vill dela med oss av inspiration, spaningar och vad som händer hos oss gör vi det i Sonder Insight. Det vill du inte vara utan!