Blogg

Sonder @MindShift: Häng med oss på årets coolaste konferens den 12 maj!

MindShift är en konferens som samlar flera av de största namnen inom ledarskap och mänsklig utveckling. På årets konferens som äger rum digitalt den 12 /../

Skriven av
Datum
Kategori
Aktuellt

MindShift är en konferens som samlar flera av de största namnen inom ledarskap och mänsklig utveckling. På årets konferens som äger rum digitalt den 12 maj medverkar Marie Froment och Love Lönnroth från Sonder med en workshop tillsammans med Dominic von Martens från SelfLeaders.

Världsledande forskare och profiler som Otto Scharmer, Amy Edmondson (Harvard), Peter Senge (MIT) och Robert Kegan (Harvard)

MindShift är ett samarbete mellan Stockholm School of Economics, Center for Social Sustainability (CSS) vid Karolinska Institutet, 29k och Stiftelsen Ekskäret. Tillsammans skapar de evenemang som fokuserar på hur mänsklig tillväxt kan hjälpa oss att bättre möta organisatoriska, samhälleliga och globala utmaningar.

MindShift samlar ledare, experter och personer som brinner för frågan  hur mänsklig utveckling kan hjälpa oss att möta organisatoriska, samhälleliga och globala utmaningar.

Deltar gör bl.a. världsledande forskare och profiler som Otto Scharmer, Amy Edmondson (Harvard), Peter Senge (MIT) och Robert Kegan (Harvard). Även svenska profiler såsom Jonna Bornemark och Erik Fernholm kommer tillsammans med experterna ovan att hålla i några av de 20 fördjupande workshops som kommer att erbjudas under dagen.

MindShift kommer också att vara den officiella lanseringen av The Inner Development Goals – ett ramverk av inre förmågor som är viktiga för att nå de Globala Målen. Du är inbjuden att bidra med tankar och erfarenheter kring vilka förmågor som är mest väsentliga att utveckla.

Sonders och SelfLeaders workshop hittar du i förmiddagens program under rubriken:
8. The interdependence between individual growth and organizational sustainability

Välkommen att anmäla dig idag!​

Som kund till Sonder kan du anmäla dig med nedan rabattkod för endast 490 kr istället för 1290 kr. Använd koden: Mindshift-Sonder-2021

Mer info och anmälan här: https://mindshift-12-maj-2021.confetti.events/

Läs mer

Nyfiken på oss?

När vi vill dela med oss av inspiration, spaningar och vad som händer hos oss gör vi det i Sonder Insight. Det vill du inte vara utan!